Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Klantenservice

KLANTENSERVICE

Onze klantenservice is het snelst te bereiken via administratie@depinas.com.

 

Ruilen en Retourneren

 

Voorwaarden

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van DePinas.com hebt ontvangen.
Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.
Vergeet niet het retour- en ruilformulier volledig in te vullen en bijbehorende orderbevestiging mee te sturen.
Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. Het afleverpunt voor Nederland is een postkantoor of een servicepunt van PostNL.
Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door DePi

 

Ruilen of retourneren in de winkel

Je mag de bestelling ook komen omruilen of retourneren in onze winkel aan de Hoofdstraat 67A te Schijndel.
Ruilen of retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van het originele label en prijskaartje geretourneerd te worden. Je krijgt het aankoopbedrag terug of ruilt het artikel om tegen een artikel naar keuze. Ons verkoopteam staat klaar voor een deskundig advies!

 

 

Ruilen

Wanneer je één of meerdere artikelen wil omruilen voor een ander artikel neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0)73-8508815 of per e-mail administratie@depinas.com. Wij zorgen ervoor dat het telefonisch of per e-mail besproken artikel wordt gereserveerd zodat jij zeker bent van je omruiling!
 

Kosten ruilen

De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel zijn voor Ot en Sien Online. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Ot en Sien Online.
 

Retourneren

Zijn een of meerdere artikelen niet naar wens? Geen probleem, je mag ze binnen 14 dagen retourneren aan Ot en Sien. Meld de retournering vooraf aan via retouren@otensien.nl. Wanneer DePinas de retournering ontvangen heeft, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze terug als de betaling heeft plaatsgevonden.
 

Kosten retourneren

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door DePinas.com.

 
 
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up